Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Stella Warden

Gratis | Indie-pop

Gratis

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent. Ontdek het podium met Spot On.


Stella Warden is een indie-pop artiest. Ze heeft twee Ep's uitgebracht en woonde en werkte het afgelopen jaar in Berlijn om aan haar full-length album te werken. Dat nieuwe album is nu klaar om live gespeeld te worden.

De muziek van Stella komt tot stand in samenwerking met producer Jaap Mol, wiens bijdrage van onschatbare waarde is voor het creatieve- en productieproces. Samen geven hun gedeelde creativiteit en chemie leven aan hun muziek. Live in duo-formatie met dikke beats, mooie synths en zwevende gitaren. Akoestisch in intieme duo-formatie met mooie gitaar en piano.

Met moed en openhartigheid onthult Stella Warden zichzelf in haar muziek. Haar teksten, rauw en eerlijk, tekenen een pad van zelfacceptatie en constante groei. Ze begon haar muziek carrière later in het leven, waarbij ze de maatschappelijke normenrond leeftijd en succes trotseerde. Stella houdt vast aan de overtuiging dat het nooit te laat is om je dromen na te jagen.

 

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons