Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Melqui

Gratis | Eclectische band met leden van het Conservatorium van Amsterdam

Geweest

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent. Ontdek het podium met Spot On.


Melqui is een nieuwe, in Amsterdam gevestigde band onder leiding van de Argentijnse componist, songwriter en multi-instrumentalist Lautaro “Lau” Hochman.

Lautaro vormde de band tijdens zijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam met een eclectisch stel uit Brazilië (Gabriel de Oliveira), Nederland (Siebren Smink), de VS (Sara Tompkins), Spanje (Aniol Torrents) en Israël (Chen Har-Even).

Door de eerdere ervaringen van Melqui's bandleden in jazz, vrije improvisatie, klassieke muziek en pop heeft de groep een unieke benadering van songwriting, arrangement en productie. Melqui leidde hun eerste release in met een reeks concerten in Nederland en een EP-releaseshow in de Bovenzaal van Paradiso Amsterdam.

Via Bloomer Records heeft de band "Amarla" uitgebracht, het openingsnummer van Melqui's debuut EP Melqui.

Vanavond spelen ze een akoestische set als duo.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons