Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

19.00 Dj Mees Javois
19.40 Verschillende muziekacts
20.20 Dj Mees Javois
20.50 Verschillende muziekacts
21.30 Dj Mees Javois
22.00 Band: Johan en Jeppe

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage & Kunstbende

Gratis | Kunstbende on stage

Geweest

De artiesten die deze avond op de Rabo Open Stage zullen optreden, zijn allemaal (oud)-Members van Kunstbende Utrecht. In hun tijd bij Kunstbende hebben ze eigen muziek gemaakt, die ze op deze avond individueel en samen ten gehore zullen brengen! Kunstbende is dé creatieve community voor jonge makers van 12 tot en met 19 jaar in de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.


Mees Javois won als dj dit jaar de voorronde van Kunstbende Utrecht en werd zelfs tweede in de landelijke finale. Hij draait voornamelijk House en Tech House.

Coos Veldpaus, Eline Heemskerk, Jet Alink, Linde Geboers, Mart Oosterhoff en Nadine Rypkema zijn een groep singer-songwriters die elkaar ontmoette bij Kunstbende Utrecht. Het duurde niet lang voordat er samenwerkingen ontstonden. In het optreden van vanavond, waarin solo- en groepsnummers elkaar afwisselen, zijn onder andere liedjes te horen die geschreven werden op een schrijverskamp. Hierbij begeleidden de artiesten zichzelf op piano en gitaar.

De band Johan en Jeppe won de voorronde van Kunstbende Utrecht in 2021 en timmert sindsdien goed aan de weg. Hun liedjes zitten vol 80's synths en funky gitaarpartijen, ze omschrijven zichzelf dan ook als 'kolderieke Nederhip-pop band'.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons