Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Programma

19:30 dj Martin Alegro
19:45 Simon Daniël
20:05 dj Justin Cacero
20:30 MelisNeville
20:45 dj Martin Alegro
21:10 Tiye Lewis
21:40 dj Justin Cacero
22:15 Simon
22:45 dj Martin Alegro

Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Future Sounds

Gratis | Nederlandse Pop Academie on stage

Geweest

De Rabo Open Stage is vernieuwd! Sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten ons kleinste podium in de centrale hal, bestemd voor aanstormend talent. En die concerten bleken in het verleden zo’n succes, dat het podium letterlijk uit zijn voegen barstte. Afgelopen maanden kreeg de open stage daarom een volledige metamorfose; ontdek het nieuwe podium met Utrechts finest talent!


Dj Martin Alegro trapt de avond af goedgestemd af met zijn uplifting tracks ergens tussen EDM en pop; een goed begin is het halve werk.

Toen de wereld stil stond, ging singer-songwriter Simon Daniël door: met zijn eerste single uitgebracht tijdens coronatijd hoor je een lofzang aan de Nederlandse taal ondersteund met piano.

House-dj Justin Cacero neemt je mee naar een plek waar de euforie regeert; met alles overnemende drums en synths laat hij de grondvesten van ons podium trillen.

Singer-songwriter MelisNeville speelt losgezongen van elk (genre)hokje denkbaar: in haar songs als verlengde van haar emoties heerst en regeert de eerlijkheid en het kwetsbare.

Tiye Lewis bestaat ergens tussen pop, donkere indie en het elektronische. In autobiografische teksten duikt hij in het diepe met een blik vooruit en terug, geïnspireerd door onder andere Lana Del Rey.

Singer-songwriter Simon deelt lief en leed onder het mom van de kracht van herkenning: teksten over eigen observaties en muziek (met band!) die kracht bij zet waar woorden niet altijd toereikend zijn.