Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: FLORA

Gratis | Slim geschreven hits, geïnspireerd door Sub Urban, RAYE en ROSALÍA

Geweest

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent. Ontdek het podium met Spot On.


FLORA schrijft muziek voor mensen die van ontroerende nummers houden om op te dansen. Haar artistieke visie haalt inspiratie uit artiesten zoals RAYE, Sub Urban en Tyler, the Creator, terwijl ze haar eigen pad smeedt.

Met haar teksten werpt ze licht op taboe onderwerpen en kwesties als geestelijke gezondheid, gelijkheid en de staat van onze wereld.

FLORA’s unieke geluid en doordringende teksten bieden luisteraars een frisse kijk op het leven en de uitdagingen van omgaan met constante druk en verwachtingen. Haar tweede EP, ‘UTTERLY MISTAKEN,’ belichaamt alles wat ze te bang was om in het echte leven te zeggen en gaat dieper in op onderwerpen als zelfsabotage en ongezonde relaties.

Gedreven door haar ervaringen uit het verleden en traumatische gebeurtenissen, is FLORA een geduchte speler die klaar staat om haar stempel te drukken.

 

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons