Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Emma Wijdeveld & The Outcasts

Gratis | Nederlandstalige popliedjes

Geweest

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent. Ontdek het podium met Spot On.


Emma Wijdeveld & The Outcasts spelen nummers van de zangeres Emma Wijdeveld: Nederlandstalige popliedjes met iets nieuws en iets ouds, uitgevoerd door jonge, virtuoze Amsterdammers. Eerder traden zij op in De Roode Bioscoop en Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Over Emma Wijdeveld is recent een documentaire van Susan Koenen uitgekomen, met de titel Wacht maar af. Deze film gaat in première op het Nederlands Filmfestival op zondag 24 september om 20:30 uur in bioscoop Slachtstraat. In deze film is het ontstaan van de band te zien en wordt de achtergrond achter de liedjes duidelijk. Emma's muziek is beïnvloed door Ramses Shaffy. Zijn nummers geven haar een gevoel van geborgenheid, van gehoord en gezien worden. Zij herkent zichzelf erg in zijn teksten. Hoewel ze veel inspiratie uit zijn muziek haalt, zou ze haar eigen nummers er niet mee vergelijken, omdat ze er natuurlijk ook veel van zichzelf aan heeft toegevoegd.

Kaarten voor de filmpremière, enkele uren na het optreden, zijn te koop via: https://www.filmfestival.nl/film/wacht-maar-af

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons