Rabo Open Stage

ontdek aanstormend talent
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Rabo Open Stage: Anna Spark

Gratis | Singer-Songwriter

Geweest

Met weliswaar het kleinste aantal vierkante meters van alle podia in TivoliVredenburg, doet de Rabo Open Stage in de centrale hal - bij café Het Gegeven Paard - niet onder voor de rest: sinds 2014 betreden jaarlijks ruim 300 lokale artiesten het podium, bestemd voor aanstormend talent. Ontdek het podium met Anna Spark.


Afgelopen jaar (2022) is Anna Spark gestart aan het Conservatorium in Utrecht. Vanuit solomuziek maken en produceren vanuit haar slaapkamer, maakt ze nu meer live muziek. Samen met een paar studievrienden heeft ze in een band vorm de nummers vertaald naar een live optreden.

Voor haar muziek haalt ze inspiratie uit het leven van alle dag. Dit kan zijn uit een film, een gesprek, een foto die ze ziet, uit relaties, plezier, verlangens en angsten. Via muziek en tekst roept ze een gevoelswereld op waarvan ze hoopt dat anderen zich er ook mee kunnen verbinden. Ze combineert akoestische instrumenten met digitale klanken en vocale harmonieën en ze laat zich beïnvloeden door indie pop, soul en R&B.

Optreden op de Rabo Open Stage?

We zijn voortdurend op zoek naar muzikaal talent! Introduceer jezelf in een mail naar [email protected].

Mail ons