zaterdag 20 april 2019

Rabo Open Stage: Adam Warrak

22:30
aanvang
uitvoerenden

Adam Warrak zang

Amer Hammad ud, gitaar

locatie
zaterdag 20 april 2019

Rabo Open Stage: Adam Warrak

Rabo Open Stage biedt talentvolle muzikanten uit Utrecht en daarbuiten een podium. Rabo Open Stage staat in de centrale hal van TivoliVredenburg naast Café Het Gegeven Paard. De optredens zijn gratis te bezoeken. Meer informatie vind je op de pagina van Rabo Open Stage.

In 2015 moest singer-songwriter Adam Warrak vluchten uit zijn geboorteland Syrië. Inmiddels woont hij alweer drie jaar in Nederland en heeft hij hier zijn passie voor muziek doorgezet. Naast het produceren en uitvoeren van zijn eigen muziek heeft hij vaak op het podium gestaan met het Nederlands Blazers Ensemble en heeft hij in meerdere theatervoorstellingen gespeeld.

Rabo Next Stage
Dit optreden is onderdeel van het coachingstraject Rabo Next Stage. De deelnemers krijgen een half jaar professionele begeleiding van landelijk en internationaal bekende en succesvolle muziekprofessionals in de genres jazz, pop, klassiek en wereldmuziek. Door middel van masterclasses, optredens en begeleiding op maat krijgt hun muzikale carrière een flinke boost. 
Wil je meedoen aan het coachingstraject Rabo Next Stage? Kijk hier voor meer informatie!

Zie ook