Programma

Rabo Next Stage Jazz Orchestra
Dostojevski Kwartet
Metis Quartet
Arie Buursema & band
Major Dreamin'
MIMI & Friends
Soul Safari (dj)

Hosted by: Hank

Locatie
Café Het Gegeven Paard
Attend
Facebook-event

Rabo Next Stage & Future Sounds

Geweest

Relaxte avonden met fijne plaatjes, warme vibes en het geluid van de toekomst.

Samen met het coachingstraject ‘Rabo Next Stage’ van de Rabobank en de Nederlandse Pop Academie presenteren we een avondvullend programma vol muziek van ongepolijst talent. In deze speciale gecombineerde editie laten verschillende acts van de Nederlandse Pop Academie en Rabo Next Stage deelnemers hun laatste ontwikkelingen zien op de Rabo Open Stage.

Hosted by: Hank

Rabo Next Stage
Alle deelnemers zijn geselecteerd vanwege hun muzikale talent en gretigheid. Virtuositeit in combinatie met de wil om een eigen muzikaal verhaal te vertellen. 

De leden van het RABO NEXT STAGE Jazz Orchestra werken onder leiding van jazztrompettist, componist en arrangeur en Rabo Next Stage coach Jeroen Doomernik aan een herkenbare nieuwe sound. Het NEXT STAGE Jazz Orchestra bestaat uit: Lauran Neerincx (trompet/bugel), Machiel Haveman (altsax), Ap Verhoeven (drums), Ilias Aggelius (basgitaar), Lazlo Rogier (gitaar), Jack Diwese (gitaar), Jonas Hormann (piano).

Dostojevski Kwartet en Metis Quartet
Het Metis Quartet en Dostojevski Kwartet brengen eigentijdse en originele interpretaties en durven daarbij risico te nemen. Dostojevski Kwartet: Charlotte Basalo Vazquez, Julia Kleinsmann (viool), Lisa Eggen (altviool) en Emma Kroon (cello). Metis kwartet: Emma Rhebergen (viool), Ana Termeulen (viool), Anna Meenderink (altviool) en Carlos Leal Cardín (cello). 

Arie Buursema met band
Arie Buursema is een singer/songwriter uit Amersfoort. Met zijn gitaar, piano en mondharmonica begeleidt hij zijn Nederlandse teksten. Elk liedje heeft z'n eigen verhaal met een bepaald gevoel wat je aan het denken zet of wat je misschien aan het lachen maakt. Met Rabo Next Stage tilt hij zijn poëtische composities naar een hoger plan. 

Major Dreamin'
Zelfverzekerd, altijd positief en simpelweg heel anders dan de gemiddelde rapper/singer. Hij is 21 jaar oud, half Nederlands, half Antilliaans en is helemaal into positive energy, boeken, Mary Jane en tattoos. Hij is sinds eind 2015 co-signed bij TaylorGang van Wiz Khalifa, heeft zijn eigen kledinglijn “Brown Hippy”! Kortom: Hij is goed op weg om de wereld zijn positieve perspectief te laten ervaren!

MIMI & Friends
Maxime Beelen is een soul en R&B singer-songwriter. Met funky invloeden laat ze de medemens genieten van haar warme, zwoele stem. Ze werkt momenteel aan haar debuut album en laat zich graag inspireren door Amy Winehouse, Jessie J en Aretha Franklin. We kunnen Maxime kennen van als hoofdrolspeelster in de musical ‘Annie’ en finaleplaatsen in o.a. Holland's Got Talent en The Voice Kids.

Soul Safari (DJ)
Er is geen oerwoud nodig om op safari te gaan. Wel djembe's, synthesizers en zielvolle sounds. Vanuit zijn studio in het mooiste landhuis van Amersfoort experimenteert Soul Safari met analoge apparatuur en wereldse instrumenten. Soul Safari neemt je mee naar zijn jungle vol geluiden: een combinatie van energieke drums, meeslepende grooves en zielvolle sferen.

 TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!