Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 41,50
CJP
€ 33,30
Inclusief servicekosten.
Programma

Bach/Mozart Vijf fuga’s uit ‘Das wohltemperierte Klavier’
Ligeti Strijkkwartet nr. 1 ‘Métamorphoses nocturnes’
Schumann Strijkkwartet op. 41/1

Uitvoerenden

Pierre Colombet viool
Gabriel Le Magadure viool
Marie Chilemme altviool
Raphaël Merlin cello

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Quatuor Ébène

Schumanns eerste strijkkwartet

incl. servicekosten

Het Franse Quatuor Ébène is twintig jaar jong. In alle recensies wordt het veelzijdige en energieke karakter van dit kwartet geroemd. Die veelzijdigheid wordt weerspiegeld in een programma dat vier eeuwen omspant.

Twee Stradivariussen, charisma en voor het eerst in TivoliVredenburg
Grijp uw kans als u twee stradivariussen van dichtbij wilt horen. Ze zijn toevertrouwd aan de twee violisten van het Quatuor Ébène, het Franse kwartet dat vlak voor de coronacrisis zijn twintigjarig jubileum vierde met een Beethoven-wereldtournee. Dan heb je lef en charisma, karaktertrekken waarmee het kwartet ruimhartig is gezegend. Onderweg naar de wereldtop werd hun cv opgetuigd met belangrijke trofeeën, zoals (eerste) prijzen bij concoursen en een flinke verzameling awards en vijf-sterrenbeoordelingen. Vandaag, voor het eerst in TivoliVredenburg, overzien ze bijna vier eeuwen, van Bach door de ogen van Mozart, via de hoogtijdagen van Romantiek tot de microtonale dromer György Ligeti.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Barbican Quartet

Liefdesmanifest