Bekijk het klassieke seizoen

Ontdek de Internationale Top
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Haydn Strijkkwartet opus 76 nr. 3
Brahms Strijkkwartet nr. 3
Sjostakovitsj Strijkkwartet nr. 3

Uitvoerenden

Quatuor Arod:
Jordan Victoria viool
Alexandre Vu viool
Tanguy Parisot altviool
Jérémy Garbarg cello

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Quatuor Arod

Internationaal topensemble

Geweest

Quatuor Arod | woensdag 4 oktober 2023 | Hertz

Het Edisonwinnende Quatuor Arod maakt al jaren furore. Het tien jaar jonge Franse strijkkwartet geeft op deze avond een eigentijdse energieboost aan Brahms Derde Strijkkwartet. Daaraan koppelen ze een van Haydns bekendste strijkkwartetten en het strijkkwartet waar Sjostakovitsj zelf het meest trots op was.

Eerste prijzen
De vier leden van Quatuor Arod hebben zich vernoemd naar het gelijknamige mythische paard uit Tolkiens fameuze cyclus The Lord of the Rings. Met reuzensprongen doorkruist Arod het klassieke muzieklandschap. Het viertal won al eerste prijzen op prestigieuze concoursen als het Carl Nielsen International Chamber Music Competition en de ARD International Music Competition.

Ongehoorde bruggen
Het Franse kwartet treedt wereldwijd op en deelt dan het affiche met geestverwante musici als Antoine Tamestit, Alexandre Tharaud en Camille Thomas. Voor hun recital bundelt Arod eeuwen strijkkwartetmuziek en slaan ze ongehoorde bruggen tussen Haydn, Brahms en Sjostakovitsj.