zondag 22 november 2020

Pynarello & Kika Sprangers

No Man's Land

geweest
uitvoerenden

Pynarello
Kika Sprangers saxen
Wolfert Brederode piano
Thomas Pol bas
Jasper van Hulten drum

programma

Tijdschema concert 1:
Deuren open 16.45 uur
Aanvang 17.00 uur
Verwachte eindtijd 18.00 uur

Tijdschema concert 2:
Deuren open 19.45 uur
Aanvang 20.00 uur
Verwachte eindtijd 21.00 uur

locatie
zondag 22 november 2020

Pynarello & Kika Sprangers

No Man's Land

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats, om 17.00 uur en om 20.00 uur. Ticketkopers zijn geïnformeerd.

In 2019 maakte Kika Sprangers voor het Grachtenfestival een juichend besproken compositie met het thema Schatten van Vrouwen. Op uitnodiging van TivoliVredenburg komt er nu een reprise: mét de strijkers van Pynarello en de ritmesectie Pol, Brederode en Van Hulten. De verbinding tussen man en vrouw staat centraal. Nu de focus vaak op de positie van vrouwen ligt, voelen mannen zich gauw buitengesloten. Sprangers zoekt verzoening. Karakter moet voorop staan, gender komt daarna. Of doet het er misschien niet toe?

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen coronagerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.