Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Uitvoerenden

Pynarello
Lisa Weeda spreker

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Pynarello

Vrede

v.a. € 23,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Kerstmis nodigt uit tot bezinning. Het afgelopen jaar passeert nog eens de revue, en samen proost je op een hoopvolle toekomst. Pynarello verpakt de kerstboodschap tijdens een stemmig, literair concert. Schrijfster Lisa Weeda verraste met bestseller Aleksandra, en werd uitgeroepen tot Literair talent van 2022. Samen met Pynarello schijnt Weeda licht op het fenomeen vrede.

De ster van de Utrechtse schrijfster Lisa Weeda is snel rijzende. Voor haar debuutroman Aleksandra werd ze meteen genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Haar verhaal raakte bij vele lezers een gevoelige snaar. Daarin vertelt ze openhartig over Oekraïne, het moederland van haar grootmoeder Aleksandra. Iedereen in het door oorlog verscheurde Oekraïne snakt naar vrede en rust. Tijdens een speciaal concert op kerstavond vertellen Pynarello en Lisa Weeda het diepmenselijke verhaal van onze aanhoudende zoektocht naar een vreedzame wereld, dwars door alle gruwelijkheden heen. Als basis voor deze muzikale kerstvertelling neemt Lisa Weeda haar roman Aleksandra.

Zie ook

Spraakmakers

Matangi Quartet

Nederlands Blazers Ensemble

Sjostakovitsj+

Nacht van de Viool

Van Jazz en klassiek tot Arabische maqam en Indiase raga