Alle concerten

Klassieke Kerst
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Rimski-Korsakov selectie uit Meinacht
Ligeti selectie uit 6 Bagatellen
Traditioneel Plyve Kacha Po Tysyni
J.S. Bach Dona nobis pacem uit Hohe Messe
Korngold Finale. So rasch als möglich (Presto). uit Sextet op. 10

Uitvoerenden

Lisa Weeda tekst en voordracht
Pynarello:
Merel Vercammen & Julia Kleinsmann viool
Geerten Feller & Liselot Blomaard altviool
Kalle de Bie & Emma Kroon cello
Jesse Faber klarinet
Maria Cristina González fluit
Maxime le Minter hobo
Marije van der Ende fagot
Romain Bly hoorn  

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Pynarello

Vrede

Geweest

Kerstmis nodigt uit tot bezinning. Het afgelopen jaar passeert nog eens de revue, en samen proost je op een hoopvolle toekomst. Pynarello verpakt de kerstboodschap tijdens een stemmig, literair concert. Schrijfster Lisa Weeda verraste met bestseller Aleksandra, en werd uitgeroepen tot Literair talent van 2022. Samen met Pynarello schijnt Weeda licht op het fenomeen vrede.

De ster van de Utrechtse schrijfster Lisa Weeda is snel rijzende. Voor haar debuutroman Aleksandra werd ze meteen genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Haar verhaal raakte bij vele lezers een gevoelige snaar. Daarin vertelt ze openhartig over Oekraïne, het moederland van haar grootmoeder Aleksandra. Iedereen in het door oorlog verscheurde Oekraïne snakt naar vrede en rust. Tijdens een speciaal concert op kerstavond vertellen Pynarello en Lisa Weeda het diepmenselijke verhaal van onze aanhoudende zoektocht naar een vreedzame wereld, dwars door alle gruwelijkheden heen. Als basis voor deze muzikale kerstvertelling neemt Lisa Weeda haar roman Aleksandra.