maandag 14 juni 2021

Pynarello

Jupiter

19:15
zaal open
20:15
aanvang
21:10
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 29,-
€ 23,20

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Pynarello

programma

Mozart Symfonie nr. 41
Caroline Shaw Entr’acte

locatie
maandag 14 juni 2021

Pynarello

Jupiter

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van vrijdag 4 juni naar bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

Een samengebald toppunt van kracht, energie en euforie, dat is de Jupitersymfonie van Mozart. De laatste die hij schreef, en waarin al  zijn kennis en talent samen lijkt te komen. Rebellencollectief Pynarello bewees, met Beethoven en Dvorak, sprankelende uitvoeringen van de grote klassieke symfonieën neer te kunnen zetten. Nu pakt het collectief de 41ste symfonie op hun kenmerkende wijze aan: ze spelen staand, uit het hoofd, zonder dirigent. Het zijn dé ingrediënten om Jupiter te laten jubelen. Het feest is compleet met werk van Pulitzerprize-winnaar Caroline Shaw.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.