Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Uitvoerenden

Pynarello
Jeannette van Schaik sopraan

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Pynarello

Ode aan de liefde

v.a. € 23,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Noem het perfecte timing. Precies op Valentijnsdag schiet een van Nederlands eigenwijste orkesten met cupidopijltjes op het smoorverliefde muziekpubliek. Pynarello zoekt zijn luisteraars graag op. Tijdens het Valentijnconcert worden de toehoorders vorstelijk getrakteerd op amoureuze liederen uit pop en klassiek. De Nederlandse operadiva Jeannette van Schaik is ook van de partij.

Hoeveel composities zijn er niet gewijd aan de liefde? Toondichters en singer-songwriters verdienen een dikke boterham aan onze ontluikende liefdesperikelen. Onder de noemer Ode aan de Liefde presenteert Pynarello het wijde spectrum van het liefdeslied. Van al je favoriete popsongs tot hartstochtelijke aria’s van Puccini. Kamerorkest Pynarello houdt de spanning er graag in, en treedt op zonder dirigent en zonder partituur voor de neus. De ongedwongen sfeer tussen publiek en musici wordt alom gewaardeerd. De liefde voor de muziek spat er elke keer weer vanaf. Naast stersopraan Jeannette van Schaik nodigt Pynarello nog een tweede surprise-vocalist uit. Mocht u Valentijnsdag nog niet dik omcirkeld hebben in de agenda, dan is het nu een mooi moment.

Zie ook

Joke Hermsen, Pieter van Loenen & Tobias Borsboom

Muziek & Literatuur

Classical Jukebox Diva's

Club Classique

Nederlands Blazers Ensemble

Matthäus Passion