PVRIS - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 17 november 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

PVRIS

20,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Vukovi
aanvang
19:45
zaal open
19:00
rockalternativepoppunkwhite noiseronda

De Amerikaanse band PVRIS (spreek uit: Paris) maakt een intense mix van electropop en post-hardcore. Nu zijn er meer bands die dat doen, maar PVRIS heeft een extra troef: frontvrouw Lyndsey Gunnulfsen. Dankzij haar is het trio een niet te stoppen rockmachine – niet voor niets stonden ze al in het voorprogramma van Bring Me The Horizon en toeren ze deze zomer met Muse en Thirty Seconds To Mars. Op vier augustus verschijnt hun tweede album All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell, zoals de titel al doet vermoeden een donkerder album dan het debuut White Noise (2014). Het wordt heftig!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

vr 11 mei 2018

GOOSE + Digitalism

Non Stop live + DJ Set

do 5 jul 2018

Beth Ditto

do 21 jun 2018

Jason Isbell and the 400 Unit

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord