vrijdag 17 november 2017

PVRIS

geweest
19:00
zaal open
support act
Vukovi
locatie
vrijdag 17 november 2017

PVRIS

geweest

De Amerikaanse band PVRIS (spreek uit: Paris) maakt een intense mix van electropop en post-hardcore. Nu zijn er meer bands die dat doen, maar PVRIS heeft een extra troef: frontvrouw Lyndsey Gunnulfsen. Dankzij haar is het trio een niet te stoppen rockmachine - niet voor niets stonden ze al in het voorprogramma van Bring Me The Horizon en toeren ze deze zomer met Muse en Thirty Seconds To Mars. Op vier augustus verschijnt hun tweede album All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell, zoals de titel al doet vermoeden een donkerder album dan het debuut White Noise (2014). Het wordt heftig!

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Zie ook