vrijdag 12 februari 2021

Pronkstukken - De Werkplaats

Afgelast

afgelast
18:30
zaal open
19:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
vrijdag 12 februari 2021

Pronkstukken - De Werkplaats

Afgelast

afgelast

Dit programma is helaas afgelast naar aanleiding van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

De bovenbouwleerlingen van de Werkplaats brengen samen hun eigen compositie ten gehore in TivoliVredenburg. Gedurende drie projectdagen hebben zij dit muziekstuk zelf gecomponeerd en aan een perfecte uitvoering gewerkt met als inspiratie Martin en Haydn.

Het resultaat van drie workshopdagen wordt om 19:00 uur live gepresenteerd in Cloud Nine. De presentatie is gratis toegankelijk.

Op 12 februari speelt het Radio Filharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Peter Dijkstra in de Grote Zaal . Op het programma staan Martin en Haydn, die als inspiratiebron voor het Pronkstuk van de leerlingen dienen. De deelnemende leerlingen wonen dit concert bij ter afsluiting van dit project.

Pronkstukken
Het educatieproject Pronkstukken komt voort uit een samenwerking tussen TivoliVredenburg en middelbare scholen in stad en regio Utrecht. Naast het Goois Lyceum nemen o.a. het Cals College Nieuwegein, Laar & Berg, de Werkplaats Bilthoven, Amadeus Lyceum, het Gerrit Rietveld College, het Bonifatius College, International School Utrecht en de HKU jaarlijks deel aan dit programma.

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!