Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Prins S. en De Geit

Hyperdansbare en vrolijke mix van rap, electropop en genialiteit + gratis afterparty

Geweest

Helaas kan supportact KUZKO niet optreden vanwege ziekte. Prins S en de Geit start om 20:30 uur.

Alle Geiten verzamelen! Prins S. en De Geit is een Nederlandstalig trio onder leiding van de charismatische Scott Beekhuizen, alias Prins S. Met zijn kompanen Marne (gitaar) en Daniel (electronica) maakt hij een hyperdansbare en vrolijke mix van rap, electropop en genialiteit. Dankzij moderne klassiekers als Kinderboerderij (Keiblij), Nacht en Wat Jij Wil schopte Prins S. en De Geit het in een jaar tijd tot vele festivals, waaronder Lowlands, Pinkpop en zelfs Sziget. De nieuwe single De Duck is er ook weer eentje! Vooruit met de Geit!

Op donderdag 16 en vrijdag 17 november komt Prins S. en de Geit wederom naar Utrecht met de theatershow Let's Talk About Sex. Hiervoor zijn nog tickets verkrijgbaar.

Zin om na de show te blijven hangen? In onze Pandora Foyer vindt een speciale editie van Studio Pandora plaats met Bankra Bike! Of om langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog. Speel (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas. www.tivolivredenburg.nl/park6