Naar agenda
dinsdag 11 september 2018

Positive Energy

Stad van Morgen #1

7,50

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

aanvang
20:00
zaal open
19:30
eindtijd
21:30
club ninestedentoekomstaortaduicutrecht

Een ding is zeker: we moeten toewerken naar een alternatief voor fossiele brandstof. Energie uit aardgas, kolen en olie loopt op z’n eind. Alternatieven zijn elektriciteit uit wind en zon en warmte via warmte/koude opslag, maar ook aardwarmte of restwarmte uit industrie of ons rioleringssysteem Welke impact heeft 100% duurzame energie op onze leefomgeving? Op welke mix van bronnen gaat Utrecht inzetten? Kunnen we het helemaal zelf? Of hebben we de regio, of de Noordzee nodig om 100 duurzaam te zijn? In deze lecture maken we een verkenningstocht naar de ruimtelijke gevolgen van 100% duurzame energie.

Stad van Morgen
Stad van Morgen is een programma van Architectuurcentrum Aorta in samenwerking met TivoliVredenburg en De Utrechtse Internet Courant. In deze serie lectures over de toekomst van onze leefomgeving ontrafelen we de uitdagingen voor de stad van morgen. Foto door Robert Oosterbroek voor Stad van Morgen.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met dit programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Wellicht vind je ook interessant

wo 17 okt 2018

Zero Waste

Stad van Morgen #3

wo 26 sep 2018

Climate Kick

Stad van Morgen #2

di 13 nov 2018

Who Owns The City?

Stad van Morgen #4

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord