Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

20:30 – 21:00 Astronaut
21:30 – 22:00 Keenan Mundane
22:30 – 23:00 Hiqpy

Locatie
Rabo Open Stage

Popronde Utrecht

Nieuw talent uit de Nederlandse popvijver

Geweest

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op donderdag 19 oktober naar Utrecht. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts. Popronde is gratis toegankelijk. Op het Rabo Open Stage podium in Het Gegeven Paard in TivoliVredenburg zijn de volgende acts te vinden:

Astronaut – 20:30 uur

Astronaut is het muzikale project van songwriter, dagdromer, humanist en amateur filosoof Pelle Bast. De liedjes van Astronaut zijn compromisloos en zoeken naar naïviteit in haar beste vorm. Met humor en lichtheid worden grootse thema’s als seks, liefde en de kosmos bezongen, bevraagd en bespot. De Nederlandstalige teksten getuigen van filosofische diepgang, gebracht met Achterhoekse nuchterheid.

Keenan Mundane – 21:30 uur

Ruige hiphopbeats, soul doordrenkte lofi en onthullende teksten: in de muziek van Keenan Mundane hoor je invloeden van JPEGMAFIA, Earl Sweatshirt en MF DOOM. Van nature aangetrokken tot een brede selectie muziek, zijn zijn beats onverwacht, boeiend en verwijzend naar het alledaagse.

Hiqpy – 22:30 uur 

"Wat als Kurt Cobain en Ariana Grande samen een Pokémon zouden krijgen? Ja, dan krijg je zo ongeveer een Hiqpy. Het 4 koppige beestje is speels en ietwat eigenwijs. Superkracht: Spuwt vlammetjes van galmende adlibs en fuzzy gitaren."