vrijdag 27 november 2020

Walk The Line: Popronde Poppodium Pre-Party

Ekko & TivoliVredenburg presenteren:

geweest

Walk The Line

20:35
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

18:30 (uitverkocht)
19:10 (uitverkocht)
19:40 (uitverkocht)
20:15 (uitverkocht)
20:50 (uitverkocht)

locatie
vrijdag 27 november 2020

Walk The Line: Popronde Poppodium Pre-Party

Ekko & TivoliVredenburg presenteren:

geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021, maar dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten, want van 12 september tot en met 28 november duikt Popronde de poppodia in en daar mag Utrecht natuurlijk niet bij ontbreken met een ware Walk The Line: Popronde Poppodium Pre-Party editie. Een unieke tour door ons gebouw. In een groep van dertig mensen nemen we je mee op een tour van twee uur. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Hertz, Pandora en de Cloud Nine waar je getrakteerd wordt op optredens van Popronde artiesten als Socks;SportsSocks, Eva Serena, GT Thomas en POM.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Er kunnen dertig mensen mee per tour. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een concert van Popronde artiesten POM, Eva Serena, GT Thomas en Socks;SportsSocks. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht en de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten. De tour is in het Nederlands.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.