vrijdag 27 november 2020

Popronde Pre-Party

Ekko & TivoliVredenburg presenteren:

20:00
zaal open
20:45
aanvang
23:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Socks;SportsSocks
Eva Serena
POM

locatie
vrijdag 27 november 2020

Popronde Pre-Party

Ekko & TivoliVredenburg presenteren:

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021, maar dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten, want van 12 september tot en met 28 november duikt Popronde de poppodia in en daar mag Utrecht natuurlijk niet bij ontbreken met een ware Popronde Pre-Party in onze Ronda met optredens van Socks;SportsSocks, Eva Serena en POM.

Socks;SportsSocks
Socks;SportsSocks maakt Indie-Ambient-Punk voor mensen. Het olijke zestal komt samen in Rotterdam, waar ze geheel zelf hun nummers opnemen op de zolderkamer van één van de twee drummers. Socks;SportsSocks zijn/haar liederen gaan vaak over het ironische bestaan van een twintiger anno 2020. Hou de band in de gaten dan houden ze jou ook in de gaten.

Eva Serena
Eva Serena (1991) maakt een interessant entree met haar ‘sophisticated indiepop’. Het eerste bewijs daarvan is de even mellow als catchy debuutsingle Somebody Human. Het nummers is gebouwd op zelfgemaakte hi-fi synthklanken gecombineerd met een western gitaargeluid, dat is overgehouden aan haar ‘verleden in Americana.’ De sfeer is melancholisch en warm.

POM
POM is een vijfkoppige 'FUZZPOP' band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. x POM

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Zie ook

wo 18 aug 2021

Agnes Obel

Dromerige indiefolk met hypnotiserende zanglijnen

do 11 feb 2021

Thomas Azier

Intrigerende en afwisselende synthpop van eigen bodem

wo 25 nov 2020

Opera Alaska

Nederlands duo start nieuw indieproject