Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Rabo Open Stage
Attend
Facebook-event

Popronde

Nieuw talent uit de Nederlandse popvijver

Gratis

Het grootste rondreizende festival van Nederland komt op donderdag 20 oktober naar Utrecht. Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts. Popronde is gratis toegankelijk. Op het Rabo Open Stage podium in Het Gegeven Paard in TivoliVredenburg zijn de volgende acts te vinden:

 

néomí
néomí is de bijnaam voor folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman die authentieke en oprechte verhalen schrijft, ondersteund door dromerige soundscapes geïnspireerd door de klassieke folk-songwriters.

 

Babs
Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

 

Huub Prins 
Het Nederlandstalige pop-extravaganza alter-ego van Elias Elgersma (bekend van The Homesick en Yuko Yuko). In 2020 bracht de in Groningen gevestigde muzikant zijn eerste albums ‘Buitenspel’ en ‘De Rat’ uit, gekenmerkt door eigenaardige en zelfreflectieve nederpop liedjes over vriendschap en slechte gewoontes.

 

Bekijk de selectie van Popronde 2022 op www.popronde.nl. Informatie over het programma van de steden wordt vanaf september tot november bekend gemaakt. Check voor meer informatie op Popronde Utrecht.

 

 

 

 

Zie ook

Maxine & KUZKO

Frisse popavond met twee 3FM Talents!

Nona

Hartverwarmende rauwe soul

The Vices

Spit It Out! Tour