donderdag 24 september 2020

Popquiz

met de Three Imaginary Boys

geweest
20:00
zaal open
20:45
aanvang
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
donderdag 24 september 2020

Popquiz

met de Three Imaginary Boys

geweest

Deze avond is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. Bekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

De popquiz van Three Imaginary Boys is al meer dan tien jaar lang de gezelligste popquiz van Utrecht, Nederland, de wereld en het universum. Fragmenten van liedjes raden, dwarsverbanden leggen, videoclips herkennen en breinbrekende poppuzzels oplossen: in twee uur tijd trekt ongemerkt de hele popgeschiedenis aan je voorbij. Leuk voor jong en oud, beginner en gevorderde en man en vrouw. En dan nemen de boys ook nog altijd werkelijk schit-te-rende bonusprijzen mee. Kortom, raap een team van vier personen bij elkaar en doe mee – al was het maar voor de poedelprijs!

Dit keer zijn het teamtickets, met een teamticket kun je deelnemen met 4 personen. Let op (!) meld je met je gehele team bij de entree.