Popquiz - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 15 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Popquiz

speciale jubileumeditie

8,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
geen
aanvang
20:45
popquizKoperLegendarischmuzikale vragenronda

De popquiz van The Three Imaginary Boys is al 12,5 jaar lang de gezelligste popquiz van Utrecht, Nederland, de wereld en het universum. Dat vraagt om een speciaal jubileum feestje. Verwacht het onverwachte. Fragmenten van liedjes raden, dwarsverbanden leggen, videoclips herkennen en breinbrekende poppuzzels oplossen: in twee uur tijd trekt ongemerkt de hele popgeschiedenis aan je voorbij. Leuk voor jong en oud, beginner en gevorderde en man en vrouw. En dan nemen de boys ook nog altijd werkelijk schit-te-rende bonusprijzen mee naar de Ronda. Kortom, raap een team van drie personen bij elkaar en doe mee – al was het maar voor de poedelprijs!

Naast vaste speciale gast VJ Draak met zijn videoronde zullen er speciaal voor deze jubileumeditie nog meer speciale gasten hun opwachttig maken. Yerassimo Podaras zal plaatsnemen achter de piano voor zijn eigen unieke vertolkingen van diverse nummers. En de de Blue Grass Boogiemen komen op bezoek voor een staaltje high-energy bluegrass at its finest!

De popquiz is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

wo 14 mrt 2018

Het Grote Poetin College

vr 6 apr 2018

Utrecht International Comedy Festival 2018 – Passe-Partout

Zin om te lachen?

wo 21 feb 2018

FunX E-voetbaltoernooi

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord