woensdag 27 januari 2021

Livestream: pop-up college over Coronavaccins

Gratis – Hoogleraar Vaccinologie Cécile van Els legt uit

Talks, festivals, colleges en meer

Ons kennis & debatprogramma

19:50
zaal open
20:00
aanvang
21:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

woensdag 27 januari 2021

Livestream: pop-up college over Coronavaccins

Gratis – Hoogleraar Vaccinologie Cécile van Els legt uit

Je kunt dit pop-upcollege gratis bekijken via een livestream op deze pagina en via Studio TivoliVredenburg. 

Wat is de status van de coronavaccins? Wat zijn de effecten van inenten op de korte termijn en daarna? Wat is er al bekend over de risico's en nadelen, en wat weten we nog niet? Heb jij deze of andere prangende vragen? Of wil je een spoedcursus over de werking van vaccins? Tijdens het pop-up college over coronavaccins met hoogleraar vaccinologie Cécile van Els worden je vragen beantwoord. Het college wordt gestreamd op tivolivredenburg.nl/collegecoronavaccins.

Cécile van Els

Cécile van Els is immunoloog bij het RIVM en is hoogleraar vaccinologie aan de Universiteit Utrecht. Zij promoveerde aan de Universiteit Leiden en werkte vervolgens als onderzoeker bij het RIVM en het Nederlands Vaccin Instituut. Van Els onderzocht hoe bescherming werkt tegen een groot aantal infectieziekten, waaronder AIDS, mazelen, griep, tuberculose, kinkhoest pneumokokkenziekte en recent COVID-19. Ze publiceerde meer dan 100 peer reviewed publicaties en verschillende expert reviews.

Dit college is een samenwerking met de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na afloop is dit college te bekijken via Studio TivoliVredenburg.

Update 20 januari: indien we door de avondklok het college eerder op de dag moeten opnemen, vindt de Q&A met Cécile van Els na afloop plaats via Zoom. Vanzelfsprekend communiceren we duidelijk waar kijkers vragen kunnen stellen.