Uitvoerenden

Polo de Haas piano

Programma

Aanvang 13.00 uur
Zaal open 12.00 uur
Verwachte eindtijd 14.00 uur

Aanvang 15.30 uur
Zaal open 14.30 uur
Verwachte eindtijd 16.30 uur

Ten Holt Canto Ostinato

Locatie
Hertz

Polo de Haas speelt Canto Ostinato

Canto Ostinato

Geweest

Sinds 29 september mogen maximaal 30 personen bijeenkomen. In TivoliVredenburg geldt dat maximum niet, omdat wij een ontheffing hebben gekregen. Ons programma mag daarom doorgaan, met een maximum van 250 bezoekers per ruimte. Dat geldt dus ook voor dit concert.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) vindt dit concert op twee tijdstippen plaats, om 13.00 uur en om 15.30 uur. Ticketkopers worden hierover geïnformeerd. 

Canto Ostinato blijft misschien wel het meest tot de verbeelding sprekende stuk van de Nederlandse componist Simeon ten Holt (1923-2012). Deze muziek neemt je mee in een stroom van klanken en hypnotiserende ritmes. De 87-jarige pianist Polo de Haas komt nog een keer bij ons langs met zijn lijfstuk.

Dit concert heeft geen pauze.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen u graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar uw gezondheid en die van uw huisgenoten. U kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst uw groene scherm tonen. Bereid uw bezoek goed voor en lees hier wat u kunt verwachten.

Lees hier de toelichting bij het concert, geschreven door Michael Huijbregts.