Naar agenda
zaterdag 1 september 2018

Pierce Brothers

Akoestische folkrock van Australische tweelingbroers

20,25

prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe

support
Soham De
aanvang
19:45
zaal open
19:00
folkrockthe records were ourspandora

De Australische tweelingbroers Jack & Pat Pierce zien er vanwege hun dreadlocks en akoestische gitaar uit als relaxte neohippies, maar hun optredens worden gekenmerkt door een tomeloze energie. Muzikaal passen ze met hun akoestische folkrock in het straatje van Mumford & Sons, maar als ex-straatmuzikanten kunnen ze eigenlijk alles. Lowlands en Pinkpop lagen al aan hun blote voeten. Afgelopen november verscheen de tweede ep My Tired Mind, van wat een trilogie moet worden.

Soham De
Op tienjarige leeftijd schreef Britse singer-songwriter Soham De zijn eerste nummer, wat het begin markeerde van zijn liefde voor muziek. Inmiddels zijn we tien jaar verder en weet hij met zijn breekbare stem en warme gitaarspel steeds meer harten te veroveren. Eerder stond hij al in voorprogramma’s van Isaac Gracie en Leo Stannard!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.

 

Wellicht vind je ook interessant

zo 7 okt 2018

José González with The String Theory

Zweeds-Argentijnse singer-songwriter met orkest

vr 30 nov 2018

Douwe Bob

Nederlandse singer-songwriter

di 11 dec 2018

Racoon

Theatershow Look Ahead And See The Distance

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord