Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Delen uit: 
Wagners
Tristan & Isolde: Prelude and Liebestod
Rachmaninov Symphony nr. 3

Uitvoerenden

Radio Filharmonisch Orkest
Dima Slobodeniouk dirigent

Locatie
Grote Zaal

Pieces of Tomorrow - Wagner & Rachmaninov

Epic classical pieces & good vibes

Geweest

Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Geen dresscode, we beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken, die heeft geen aanpassing nodig. Laat je onderdompelen in de sound van een voltallig symfonieorkest!

Programma
Een aangrijpend liefdesdrama, wie houdt daar nou niet van? Wagner in ieder geval wel. Zijn driedelige opera Tristan und Isolde vertelt de liefdesgeschiedenis van de Ierse prinses Isolde en de dappere jonge Tristan. Een ander drama ontvouwt zich in het leven en de muziek van de Russische componist Rachmaninov. Hij kon eindeloos dromen over het Russische landschap en de oorden die hij moest verlaten, weggejaagd door de machthebbers. Het lijkt wel alsof er nooit wat verandert in Rusland.

Afterparty
Na het concert gaat het feest tot middernacht door. De bar is open, dj. St. Paul zorgt voor dansbare tunes en de musici mengen zich met publiek voor een praatje.

 

Zie ook

Pieces of Tomorrow - Music of Leonard Bernstein

Epic classical pieces & good vibes

Pieces of Tomorrow - Fauré Requiem

Epic classical pieces & good vibes