Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Fragmenten uit Bernsteins Symphonic dances uit West Side story

Uitvoerenden

Radio Filharmonisch Orkest
Karina Canellakis dirigent
DJ St. Paul

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Groepstarief

In overleg is bij dit concert vanaf 20 personen groepskorting mogelijk. Bezoek het concert bijvoorbeeld met de klas, als personeelsuitje of vriendengroep. Neem voor de mogelijkheden contact op met [email protected].

Pieces of Tomorrow - Music of Leonard Bernstein

Epic classical pieces & good vibes

Geweest

Pieces of Tomorrow - Music of Leonard Bernstein - Music of Leonard Bernstein | donderdag 18 januari 2024 | Grote Zaal

Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. In een dik uur hoor je fragmenten uit klassieke meesterwerken die je eens live gehoord móet hebben in je leven. Je biertje mag mee naar binnen, een lichtshow ondersteunt het verhaal en verder laten we de muziek spreken, die heeft geen aanpassing nodig. Host dj St. Paul stelt de dirigent en musici allerlei vragen zodat je het verhaal achter de muziek leert kennen. Laat je onderdompelen in de sound van een voltallig symfonieorkest!

Leonard Bernstein
Netflix roffelt al maanden op de trom: 20 december gaat Maestro, de nieuwe serie over de Amerikaanse dirigent Leonard Bernstein, in première. Perfecte gelegenheid om deze editie te wijden aan Bernsteins Symphonic Dances uit de West Side Story. Legendarische muziek van deze legendarische dirigent/componist. In 1957 schreef hij de score voor dit New Yorkse Romeo & Julia-verhaal, de film was een gigantisch succes. Een paar jaar geleden maakte Spielberg er nog een remake van, met precies deze muziek. Cooler dan Bernstein wordt klassiek niet.

Afterparty
Na het concert gaat het feest tot middernacht door. De bar is open, dj. St. Paul zorgt voor dansbare tunes en de musici mengen zich met publiek voor een praatje.