Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Fauré Requiem

Uitvoerenden

Radio Filharmonisch Orkest
Groot Omroepkoor
Stéphane Denève dirigent
St. Paul host

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Groepstarief

In overleg is bij dit concert vanaf 20 personen groepskorting mogelijk. Bezoek het concert bijvoorbeeld met de klas, als personeelsuitje of vriendengroep. Neem voor de mogelijkheden contact op met [email protected].

Pieces of Tomorrow - Fauré Requiem

Epic classical pieces & good vibes

Geweest

Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. In een dik uur hoor je fragmenten uit klassieke meesterwerken die je eens live gehoord móet hebben in je leven. Je biertje mag mee naar binnen, visuals en lichtshow ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken, die heeft geen aanpassing nodig. Host dj St. Paul stelt de dirigent en musici allerlei vragen zodat je het verhaal achter de muziek leert kennen. Laat je onderdompelen in de sound van een voltallig symfonieorkest!

Fauré's Requiem
Wat zegt dit over onszelf als luisteraar? Requiems, oftewel dodenmissen, doen het al jaren supergoed in concertzalen. Maar de allermeeste kaarten verkoopt het Requiem van Fauré. Hartstikke mooi, en volgens nare klassieke high brow snobs té mooi. Fauré zelf zei dat hij geprobeerd had een stuk te schrijven met een menselijk gevoel van hoop in eeuwige rust (= ‘requiem aeternam’). Maar hij zei ook dat hij het voor zijn plezier had gecomponeerd. Maak het live mee en vind in ieder geval één avond rust.

Afterparty
Na het concert gaat het feest tot middernacht door. De bar is open, dj. St. Paul zorgt voor dansbare tunes en de musici mengen zich met publiek voor een praatje.