Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Fragmenten uit topwerken van Beethoven, Vivaldi, Fauré, John Williams, Simeon Ten Holt, Mendelssohn en Von Bingen.

Uitvoerenden

Radio Filharmonisch Orkest
Nationaal Vrouwen Jeugdkoor

Chloe Rooke dirigent
St. Paul host

Locatie
Grote Zaal
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Groepstarief

In overleg is bij dit concert groepskorting mogelijk. Bezoek het concert bijvoorbeeld met de klas, als personeelsuitje of vriendengroep. Neem voor de mogelijkheden contact op met [email protected].

Bekijk het programma

Hildegard Von Bingen O virtus sapientiae
Simeon Ten Holt / Anthony Fiumara Canto ostinato
Antonio Vivaldi from the Gloria: Gloria in excelsis Deo
Gabriel Fauré Cantique de Jean Racine
Ludwig van Beethoven from the Seventh Symphony: Parts 1 and 2
John Williams Schindler’s List
Felix Mendelssohn from Midsummer Night’s Dream: Finale

Pieces of Tomorrow - Beethoven, John Williams & Mendelssohn

Epic classical pieces & good vibes

Geweest

Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. In een dik uur hoor je fragmenten uit klassieke meesterwerken die je eens live gehoord móet hebben in je leven. Je biertje mag mee naar binnen, visuals en lichtshow ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken, die heeft geen aanpassing nodig. Host dj St. Paul stelt de dirigent en musici allerlei vragen zodat je het verhaal achter de muziek leert kennen. Laat je onderdompelen in de sound van een voltallig symfonieorkest! 

Speciale editie: dit staat je te wachten
We openen het tiende (!) seizoen van Pieces goed met een speciale editie. Want waar we normaal een of twee klassieke bangers op het programma zetten, staat er dit keer een hele rit aan meesterwerken op je te wachten. Je hoort iconische fragmenten uit werken die al decennia, soms zelfs eeuwen, in onze Top 40 staan. Denk aan Beethovens Zevende Symfonie, filmmuziek van John Williams en A Midsummer Night's Dream van Mendelssohn.

Afterparty
Na het concert gaat het feest tot middernacht door. De bar is open, dj. St. Paul zorgt voor dansbare tunes en de musici mengen zich met publiek voor een praatje.