zondag 13 juni 2021

Philip Catherine, Paulo Morello & Sven Faller

Gypsy jazz, Franse chansons, jazzstandards en subtiele americana

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Philip Catherine gitaar
Paulo Morello gitaar
Sven Faller bas

locatie
zondag 13 juni 2021

Philip Catherine, Paulo Morello & Sven Faller

Gypsy jazz, Franse chansons, jazzstandards en subtiele americana

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. 

Sinds de jaren ‘60 staat gitarist Philip Catherine op de voorgrond van de Europese jazz scene. Zijn samenwerking met grootheden als Chet Baker, Stéphane Grappelli, Charles Mingus en Dexter Gordon en zijn unieke, soepele speelstijl, pure klankkleur en bevlogenheid zijn van groot belang geweest.

Tijdens een jamsessie in 2010 sloeg de vonk over tussen gitaargrootheden Philip Catherine en Paulo Morello. Sindsdien werken ze in verschillende samenstellingen samen, en werden ze in 2017 bijgestaan door bassist Sven Faller. De chemie van het trio werd afgelopen jaar voor het eerst gevangen in hun debuutalbum Manoir de mes Reves. Het trio neemt je mee langs Franse chansons, jazzstandards, subtiele americana en het beste van meester Django Reinhardt.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen via deze link en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 18 november 2020 naar de bovenstaande datum.