zondag 20 december 2020

Livestream: Peter Beets & Henk Meutgeert New Jazz Orchestra

Christmas Jazz met solisten Fay Claassen & Anna Serierse

geweest
uitvoerenden

Peter Beets piano
Henk Meutgeert bandleider
Fay Claassen zang
Anna Serierse zang
New Jazz Orchestra

programma

Aanvang livestream: 16:00

zondag 20 december 2020

Livestream: Peter Beets & Henk Meutgeert New Jazz Orchestra

Christmas Jazz met solisten Fay Claassen & Anna Serierse

geweest

Je kunt dit concert vanaf 16:00 bekijken via een livestream op deze pagina. Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. 

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan er helaas geen publiek aanwezig zijn in de zaal.

Christmas Jazz
Deze bigband met jonge jazzmusici speelt een livestreamconcert vanuit onze Ronda. Op het programma staat hun interpretatie van kerstklassiekers zoals Santa Claus is Coming to Town en Let it Snow, maar ook klassiekers uit de jazz zoals The Sacred Songs van Duke Ellington. Hiervoor neemt het jazzorkest twee ijzersterke solisten mee: Fay Claassen, bekend om haar vocal personality en onvergelijkbare klank, en Anna Serierse, hét aanstormende zangtalent van dit moment.

Bij deze 18-koppige band staan experiment en improvisatie voorop met een flinke dosis swing. De naamgevers – Peter Beets (Edison 2010) en  Henk Meutgeert (Concertgebouw Award 2015) – bekronen hun jarenlange samenwerking door een nieuwe generatie jazzmusici in de schijnwerpers te zetten. Met deze veelbelovende musici onder leiding van de twee zeer ervaren leiders is dit nieuwe orkest een enorme aanwinst.