donderdag 8 oktober 2020

Peter Beets & Henk Meutgeert feat. Georgie Fame

and the New Jazz Orchestra

19:15
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Peter Beets piano
Henk Meutgeert bandleider
Georgie Fame zang, toetsen
New Jazz Orchestra

locatie
donderdag 8 oktober 2020

Peter Beets & Henk Meutgeert feat. Georgie Fame

and the New Jazz Orchestra

Dit is het verplaatste concert van 24 oktober 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Er is een mail met meer informatie verstuurd naar ticketkopers.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Het gloednieuwe, 18-koppige orkest met aan het hoofd pianist Peter Beets en bandleider & arrangeur Henk Meutgeert komt terug met meerdere concerten. Bij elk concert staat een andere solist of thema centraal. De naamgevers van het orkest bekronen hun jarenlange, vruchtbare samenwerking met dit platform voor een nieuwe generatie jazzmusici. Onder leiding van deze twee zeer ervaren leiders staat deze bigband garant voor verrassend solo- en samenspel, harmonische diepgang, experiment en natuurlijk een flinke dosis swing.

Vanavond delen ze het podium met de Britse legende Georgie Fame. Fame en het New Jazz Orchestra gaan terug naar de roerige jaren ’60 van Londen: sixties, de mods en Fred Perry, rock ‘n’ roll, jazz en blues. Georgie Fame zong avond aan avond in de hipste Londense clubs en scoorde wereldhits met Yeh Yeh en Bonnie & Clyde. Samen brengen ze een ode aan deze opwindende periode uit de muziekgeschiedenis.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!