zaterdag 6 februari 2021

Personal Trainer

Wordt verplaatst | EKKO & TivoliVredenburg

Verplaatst
CHECK ONS

INDIEPROGRAMMA

19:00
zaal open
19:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
The Klittens + a fungus
locatie
zaterdag 6 februari 2021

Personal Trainer

Wordt verplaatst | EKKO & TivoliVredenburg

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 9 februari 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit constant veranderend Amsterdams indiecollectief komt voort uit Canshaker Pi, bevat leden van onder andere Pip Blom en Korfbal, en is spaarzaam wat betreft releases. Daar komt binnenkort verandering in: ep Gazebo komt in februari uit. Precies de goede timing voor deze show in TivoliVredenburg. Op eerste single Politics krijgen flat earthers er alvast van langs, terwijl classic The Industry klein en poppy begint met een schattige melodica en xylofoon, maar grauw, hard en overstuurd eindigt. Personal Trainer trekt de lijn tussen zachte pop en rammelende gitaren zelfs binnen losse nummers met een linie aan sterke muzikanten. En dat zal live niet anders of minder verrassend zijn. Ervaar het zelf in februari!

Indie-fuzz, Engels- en Duitstalige(!) postpunk en dansbare songs over oma’s: The Klittens zijn vijf DIY-muzikanten/meme queens die langzaam uit de underground kruipen. Met een UK tour, support slots voor Tacocat en SASAMI en Deliluh en sterke rammelshows in puntige zalen liggen ze al een tijdje op onze radar. Don’t fuck with The Klittens.

Eerste dubbelaar Trace / Health van het Amsterdamse a fungus bevat zevenenhalve minuut aan noisy tienerrock zonder duidelijke richting. Maar soms zijn strakke, hakkelende ritmesecties, dissonante gitaarpartijen, chants en een muurtje aan noise om het af te leren gewoon alles waar je zin in hebt. a fungus nestelt zich snel en laat je niet los.

Zie ook

vr 23 apr 2021

Andy Shauf

Rijk gearrangeerde indiefolk met melancholische teksten en een warme stem

wo 14 apr 2021

Marble Sounds

Melancholische indiefolk met uitstapjes naar prettige postpunk

za 29 mei 2021

King Krule

Eigenzinnige mix van darkwave en hiphop met jazz, triphop en punk