Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Jack Parow
Russian Village Boys
Van Pletzen
Lionstorm
Prins S. en De Geit

Support act
nog niet bekend
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Parow Fest 2022

Jack Parow presents: Parow Fest

Geweest

Bekijk de foto's

Fotograaf: Lowiegraphy

 
Parow Fest 2022 | zondag 10 april 2022 | Ronda


 
Het begint een mooie traditie te worden, Parow Fest, het feest van de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow! De eerste editie was in 2017 met o.a. Skip&Die en De Kraaien en in 2019 was Parow Fest 2 met Donnie, De Likt, Fata Boom en vele anderen. Jack Parow brak in 2010 door met de hit Cooler As Ekke en sindsdien heeft hij het Afrikaans als raptaal op de kaart gezet. Vorig jaar verscheen zijn recentste single Altyd Op Vakansie. Verwacht deze avond veel gastartiesten en één groot feest – het wordt een hete Nag Van Die Lang Pette!

Deze vier echte gopniks willen maar een ding: Nederland laten trillen met knallende hardbass. Bij de Russian Village Boys spat de energie eraf in hun extreme shows waar behalve hardbass ook rave, hardstyle, hardcore, trap en drum&bass uit de speakers dreunt.

Daarnaast komt ook het energieke Zuid-Afrikaanse electronische duo Van Pletzen naar Utrecht. Ze staan bekend om hun satirische teksten in het Mengels, een combinatie tussen Afrikaans en Engels. Ze hebben o.a. samengewerkt met Early B, The Kiffness, Biggy, Tim Beumers en natuurlijk Jack Parow op Jy Bly Stil!

Van Nederlandse bodem hebben we Lionstorm, zij staan bekend als het eerste Nederlandse queer rapduo met absurde live optredens.

Prins S. en de Geit komen op 10 april onze Ronda op z'n kop zetten met hun mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek. De knappe Prins S. (rap/zang/keyboard/gitaar), Marne (zang/gitaar) en Daniel (Beats & Synths) spelen de sterren van de hemel.