zaterdag 4 december 2021

Parow Fest 2021

Jack Parow presents: Parow Fest

19:00
zaal open
23:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Jack Parow
Russian Village Boys
Van Pletzen

locatie
zaterdag 4 december 2021

Parow Fest 2021

Jack Parow presents: Parow Fest

Het begint een mooie traditie te worden, Parow Fest, het feest van de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow! De eerste editie was in 2017 met o.a. Skip&Die en De Kraaien en in 2019 was Parow Fest 2 met Donnie, De Likt, Fata Boom en vele anderen. Jack Parow brak in 2010 door met de hit Cooler As Ekke en sindsdien heeft hij het Afrikaans als raptaal op de kaart gezet. Vorig jaar verscheen zijn recentste single Altyd Op Vakansie. Verwacht deze avond veel gastartiesten en één groot feest – het wordt een hete Nag Van Die Lang Pette!

Deze vier echte gopniks willen maar een ding: Nederland laten trillen met knallende hardbass. Bij de Russian Village Boys spat de energie eraf in hun extreme shows waar behalve hardbass ook rave, hardstyle, hardcore, trap en drum&bass uit de speakers dreunt. In het koude Sint-Petersburg begonnen vier comrades in 2014 deze rave music gang. Hun unieke liefde voor Nederland is overal in terug te vinden. Sinds ‘Love Netherlands’ van hun tweede album ‘Russian Dutch’ viral op Dumpert ging zijn ze niet meer te stoppen. Zelfs Mr. Polska werkte met ze samen op de track ‘Adidas'.

Daarnaast komt ook het energieke Zuid-Afrikaanse electronische duo Van Pletzen naar Utrecht. Ze staan bekend om hun satirische teksten in het Mengels, een combinatie tussen Afrikaans en Engels. Ze hebben o.a. samengewerkt met Early B, The Kiffness, Biggy, Tim Beumers en natuurlijk Jack Parow op Jy Bly Stil!

De andere gastartiesten voor Parow Fest 2021 worden later bekend gemaakt.

Let op: het is één aaneengesloten show, dus zorg dat je op tijd bent als je niks wilt missen!