Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 22 juni 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

Gratis
INDOORPARK OP ZESHOOG

CHECK DE VOLLEDIGE PARK 6 AGENDA

zaal open
22:00
verwachte eindtijd
03:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
line-up
DJ Prima
Luc Tromer
zaterdag 22 juni 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

Gratis

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is het indoorpark gratis toegankelijk voor iedereen en is er genoeg te doen tijdens Park 6 By Night!

Ook deze zomer sluit je je weekendavond af in Park 6! We openen iedere vrijdag- en zaterdagavond de poorten van ons groene indoorpark op zeshoog voor een lading aan fun en games. Denk aan dansen op de lichtgevende dansvloer, local-dj’s, tafeltennis, cocktails, free-to-play arcade games, giga-Twister en nog veel meer. Even wat down-time nodig na een drukke (werk of vakantie)week? Scoor een bierspecial, wijntje, cocktail of ander drankje en lounge met het beste uitzicht van Utrecht. Daarnaast is er dikwijls extra (gratis) programma, zoals silent disco’s, filmavonden en meer. Check het volledige Park 6 programma via de agenda.

Pandora BAR
Aangrenzend aan Park 6 vind je Pandora BAR! Tijdens de zomer loop je op zaterdagavond gratis de beste dansavonden in, zoals Disco Sucks, FOMO en nog veel meer. Custom-made visuals, hypnotiserende lichtshows en natuurlijk de beste dj’s laten je viben tot diep in de nacht. Check de Pandora BAR line-up hier.

 

Zie ook

za 29 jun 2019

Mama Africa

Afro-beats, azonto, kuduro, coupé décalé, ndombolo en veel meer

do 18 jul 2019

Pop-O-Matic

Gratis entree - different styles, different people, one love

vr 28 jun 2019

Zer00's Heroes

De beste hits uit 2000 t/m 2009