vrijdag 19 april 2019

Pasen in PARK 6 BY NIGHT

Gratis entree – vier je Paasweekend in ons sfeervolle indoorpark

geweest
ALLES NA 23:00

CHECK ONS NACHTPROGRAMMA

21:30
zaal open
03:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 19 april 2019

Pasen in PARK 6 BY NIGHT

Gratis entree – vier je Paasweekend in ons sfeervolle indoorpark

geweest

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht en is gratis toegankelijk voor iedereen!

Tijdens het Paasweekend gaat Park 6 op z’n paasbest! Natuurlijk vier je je extra lange weekend op de vrijdag- en zaterdagavond in ons indoorpark op zeshoog met alles dat je van Park 6 gewend bent: dans op de lichtgevende dansvloer, pak de high-score bij de tientallen gratis arcade games, flex je spieren met de giga-Twister, domineer rond de tafeltennistafel en nog veel meer.

Maar ook de Paashaas weet Park 6 dondersgoed te vinden en heeft her en der de meest smaakvolle paaseieren verstopt, inclusief gouden Wonka-achtige tickets voor verschillende dansavond in TivoliVredenburg. Wat dacht je van tickets voor het gloednieuwe koningsnachtfestival of een bere-gezellige Singlefeestje editie? Zoek en gijt zult vinden. Bij de knutselhoek kan je je creatieve ei kwijt door old-skool paaseieren te versieren. Wat zullen je ouders trots zijn op de creatie van hun Picasso en/of Van Gogh!

Op vrijdag 19 april dans je op de beste moderne en old skool disco bij Disco Sucks in Pandora Bar, aangrenzend aan Park 6. Entree = gratis! Op zondag 21 april is Park 6 geopend voor het gehele gezin tijdens Park 6 Family.

Klik hier voor meer informatie over Park 6 By Night of bekijk de sfeerimpressie: