Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 16 augustus 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

Gratis
INDOORPARK OP ZESHOOG

CHECK DE VOLLEDIGE PARK 6 AGENDA

zaal open
22:00
verwachte eindtijd
03:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 16 augustus 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

Gratis

Park 6 is dé ontmoetingsplek van Utrecht. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is het indoorpark gratis toegankelijk voor iedereen en is er genoeg te doen tijdens Park 6 By Night!

Ook deze zomer sluit je je weekendavond af in Park 6! We openen iedere vrijdag- en zaterdagavond de poorten van ons groene indoorpark op zeshoog voor een lading aan fun en games. Denk aan dansen op de lichtgevende dansvloer, local-dj’s, tafeltennis, cocktails, free-to-play arcade games, giga-Twister en nog veel meer. Even wat down-time nodig na een drukke (werk of vakantie)week? Scoor een bierspecial, wijntje, cocktail of ander drankje en lounge met het beste uitzicht van Utrecht. Daarnaast is er dikwijls extra (gratis) programma, zoals silent disco’s, filmavonden en meer. Check het volledige Park 6 programma via de agenda.

Pandora BAR
Aangrenzend aan Park 6 vind je Pandora BAR! Tijdens de zomer loop je op zaterdagavond gratis de beste dansavonden in, zoals Disco Sucks, FOMO en nog veel meer. Custom-made visuals, hypnotiserende lichtshows en natuurlijk de beste dj’s laten je viben tot diep in de nacht. Check de Pandora BAR line-up hier.

 

Zie ook

za 23 nov 2019

Grandmaster Flash

Hiphop-pionier en winnaar van 'Nobelprijs van de muziek'

do 22 aug 2019

Pop-O-Matic

Gratis entree - different styles, different people, one love

za 21 sep 2019

N'to, Tinlicker & Helsloot

Remember The Future: warme & melodische house