zondag 10 oktober 2021

Parel Radio

Stef Visjager - NPO Podcastevent

geweest
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

programma

Deuren open: 13:50
Aanvang: 14:00
Verwachte eindtijd: 15:20

locatie
zondag 10 oktober 2021

Parel Radio

Stef Visjager - NPO Podcastevent

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Podcast met de mooiste radio-documentaires en hoorspelen, geselecteerd door bevlogen radiomakers. Host Stef Visjager neemt je mee op reis.

Wat als je opeens ‘de ander’ bent? In de podcast Generatie 9/11 achterhalen journalisten Wafa Al Ali en Lotfi El Hamidi hoe de gebeurtenissen van 11 september hun leven en dat van andere jonge moslims beïnvloed hebben. Een gesprek met de makers en discussie met het publiek. Te gast zijn Wafa Al Ali en Misha Melita.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.