zaterdag 21 augustus 2021

Panelgesprek #weblijvenonszelf | LHBTIQ+ en veiligheid

Programma met 1,5 m afstand

geweest
13:00
zaal open
14:00
aanvang
16:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zaterdag 21 augustus 2021

Panelgesprek #weblijvenonszelf | LHBTIQ+ en veiligheid

Programma met 1,5 m afstand

geweest

Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.  

Deze middag gaat Laura van Nieuwenhuijze (voorzitter COC Midden-Nederland) met 8 diverse panelleden in gesprek over LHBTIQ+ en veiligheid. COC Midden-Nederland en Art1. MN lanceerden in oktober 2020 het Meldplatform #weblijvenonszelf, specifiek ingericht om LHBTIQ+ discriminatie te melden, helaas anno 2021 nog ontzettend hard nodig. Hoe zien onze panelleden LHBTIQ+ veiligheid?

Hoe veilig voelen wij onszelf op het werk? Bij een bezoek aan de huisarts? Maar ook gaan we het hebben over de Regenboogagenda. Welke suggesties kunnen de deelnemers van het panelgesprek meegeven voor de komende 4 jaar?

Wij sluiten de middag muzikaal af, met de bekendmaking van de muzikale inzending van COC Midden-Nederland voor het COC Songfestival 2021 in Nieuwegein. Dit wil je zeker niet missen!