Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Brahms Strijksextet nr. 2 G, op. 36
Zemlinsky Maiblumen blühten überall voor sopraan & strijksextet
Brahms Hoorntrio in Es, op. 40

Uitvoerenden

Brahms:
Boris Brovtsyn viool
Clara-Jumi Kang viool
Amihai Grosz altviool
Timothy Ridout altviool
Pablo Ferrández cello
Zvi Plesser cello

Zemlinsky:

Alma Sadé sopraan
Hana Chang viool (New Generation Artists)
Clara-Jumi Kang viool
Amihai Grosz altviool
Michael Andreas Grolid altviool
Daniel Blendulf cello
Zvi Plesser cello

Brahms:
Clara-Jumi Kang
viool
Chezy Nir hoorn
Sunwook Kim piano

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Grote Zaal

Openingsconcert IKFU 2022

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Wegens ziekte zal Janine Jansen tijdens dit concert niet spelen. Het programma is daarom iets gewijzigd. Er is een mail verstuurd aan ticketkopers. 

Na twee edities die in het zicht van de haven werden geannuleerd is het IKFU ein-de-lijk weer terug op de vertrouwde plek tussen Kerst en Oud en Nieuw! En het openingsconcert begint direct met de allermooiste kamermuziek die je kunt wensen! Gastprogrammeur Amihai Grosz selecteerde drie pareltjes om mee te starten: het overbekende tweede strijkssextet van all time favorite Brahms, het romantische Maiblumen blühten überall waarbij sopraan Alma Sadé als een nachtegaal zal klinken. Ook het Hoorntrio in Es van Brahms zal klinken. Tijdens dit openingsconcert kunt u al kennismaken met de New Generation Artists: het Noorse strijkkwartet Opus 13 en groot talent en tevens leerling van Janine: Hana Chang.

De inleiding van dit concert wordt verzorgd door Alexander Klapwijk. Wil je deze bijwonen? Selecteer dan tijdens het bestellen van je ticket voor het avondconcert ook een ticket voor de inleiding (€3). De inleiding start om 19.00 uur, en je kunt de ruimte voor de inleiding binnen om 18.30 uur.

Voordat je het concert bezoekt, verwelkomen we je graag in ons restaurant Danel. Op vertoon van je concertticket van die avond krijg je toegang tot ons Concert Menu dat extra voordelig is geprijsd.