vrijdag 14 september 2018

Yxng Bane (uk), ValsBezig e.a.

On Point: quality hiphop en R&B van nu en de near future

geweest
22:00
zaal open
03:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Yxng Bane (uk)
ValsBezig
Sojuju
Sands
Elvilia

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
vrijdag 14 september 2018

Yxng Bane (uk), ValsBezig e.a.

On Point: quality hiphop en R&B van nu en de near future

geweest

Yesss, On Point is back on track! De avond met alleen de allerbeste quality hiphop en R&B van nu en de near future is weer aan. En hakt er meteen goed in met de hotte Brit Yxng Bane, de boy die trap en grime mixt met dancehall en daar de lekkerste lome bangers van bakt. Zijn cover van Ed Sheerans ‘Shape Of You’ betekende de eerste break through, maar releases als ‘Vroom’ en ‘Rihanna’ bewijzen dat we vooralsnog alleen the tip of the iceberg hebben gezien. Eyes peeled...

Amsterdam wordt gerepresent door ValsBezig uit kamp TopNotch, de vier rappers/zangers die allesbehalve vals bezig zijn: YouTube-hits bij de vleet en een FunX Music Award voor Beste Talent 2017. 020 dj Sojuju en locals Sands en Elvilia bewaken de vibe all through the night. Wees daar!

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.