Zaal open
Aanvang
Ongeplaceerd
Regulier
€ 19,85
Regulier + Diner
€ 48,35
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Bas en zang Bart Wijtman
Gitaar en zang Cok van Vuuren
Drums en zang Rob Wijtman

Support act
geen
Locatie
Cloud Nine

OCOBAR - Wonderful Tonight

Speelt Eric Clapton | Wonderful Tonight

incl. servicekosten & garderobe

De muziek van Eric Clapton zit diep in het DNA van de heren van Ocobar. Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje Wonderful Tonight. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: Forever Man van Clapton staat op zijn lessenaar. In het programma Wonderful Tonight brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen en gespeeld. Van Cream naar de MTV Unplugged-sessie. Claptons mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads, Lay Down Sally met de sound van Ocobar!

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Dit is het verplaatste concert van 29 november 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Sweet Caroline

Ooh woh oh oh | The Ultimate Tribute to Neil Diamond

The Stones vs Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!