Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
dinsdag 31 december 2019

NYE: De Jeugd Van Tegenwoordig + meer

Oud & Nieuw festival met zes zalen aan acts, dj’s, feestjes en meer

€ 52,50

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets
Alles na 23:00

ALLE INFO OVER DE TICKETVERKOOP

zaal open
21:30
verwachte eindtijd
06:00
Staanplaatsen
€ 52,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

programma

De Jeugd Van Tegenwoordig
Marco V
Gotu Jim
Willie Wartaal (DJ-set)
DRKNGHTS COLLECTIVE
Mairo Nawaz
Hits from the 10’s
Zer00’s Heroes
90’S NOW
Tropicalismo
Domstad Italo Squad
RNCHY
Adjuma
Twee-kanaals Silent Disco
+ meer

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
TivoliVredenburg
dinsdag 31 december 2019

NYE: De Jeugd Van Tegenwoordig + meer

Oud & Nieuw festival met zes zalen aan acts, dj’s, feestjes en meer

€ 52,50

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

Ook het tweede decennium in 2000 sluit je af in TivoliVredenburg! Tijdens NYE Festival zwaaien we 2019 vaarwel en vullen we ons gehele pand met de beste feestjes, acts, dj’s en meer. Natuurlijk met het traditionele klokslag 00:00 moment op Park 6 (tickets uitverkocht), maar dit jaar ook in Ronda waar de vuurpijlen worden aangestoken door niemand minder dan De Jeugd Van Tegenwoordig! Er zijn vier ticketsoorten zodat iedereen NYE kan vieren op hun favoriete manier, check hieronder wat jouw game-plan wordt.

Ticketinformatie

 • Met een DJVT ticket kan je vanaf 21:30 in Ronda en na 00:15 naar de rest van het festival.
 • Met een Park 6-ticket kan je vanaf 22:00 naar Park 6 en na 00:15 naar de rest van het festival (uitverkocht).
 • Met een 2020-ticket kan je vanaf 00:30 naar het gehele festival (uitverkocht).
 • Met een Late 2020-ticket kan je vanaf 01:30 naar het gehele festival (uitverkocht).
 • Entree kan met alle tickets tot 04:00

Timetable (klik voor grote versie)

 • Klokslag met De Jeugd Van Tegenwoordig in Ronda + toegang gehele festival

  Niemand minder dan De Jeugd Van Tegenwoordig en friends maken dit jaar ons pand onveilig met een turn-up van buitenaards niveau. De space koiboys eindigen 2019 in onze Ronda met een kolkende moshpit, trillende vloer, een plafond met bindingsangt en complete chaos. Gotu Jim, paradepaardje van het Burning Fik-label, doet de eerste vlees-in-de-kuip check, waarna DJVT onze Ronda lanceert tot en met het klokslag 2020 is. Achteraf staan alle zes zalen van NYE festival tot je beschikking tot Marco V zijn laatste tune dropt om 06:00.

  Afsluiten doen we met niemand minder dan trance-legend Marco V in Ronda! En wat is een betere reden om onze grootste zaal vol te hangen met lasers, lasers en lasers? Ga er maar uit dat je gehypnotiseerd en voldaan je eerste winterslaap van 2020 in duikt.

 • Klokslag in Park 6 + toegang gehele festival (uitverkocht)

  Minder chaotisch maar niet minder leuk 2020 in vliegen doe je op ons indoorpark op zeshoog! Ondertussen een iconische NYE-spot, waar het vuurwerk om klokslag twaalf uur recht voor je neus (maar met een veilige glazen muur ertussen) uit elkaar knalt. Met een videoprojectie van 150m2, de beste lokale dj’s, een host, oliebollen en natuurlijk meer dan genoeg champagne tellen we met honderden af en duiken we 2020 in vanaf een duizelingwekkende hoogte. Achteraf staan alle zes zalen van NYE festival tot je beschikking tot Marco V zijn laatste tune dropt om 06:00.

 • Vanaf 00:30: alle zalen tot diep in de nacht (uitverkocht)

  Je eerste dutje van 2020 laat nog een paar uur op zich wachten, want na twaalf uur is iedereen vrij om te gaan waar hij of zij wil. Tot diep in de nacht vind je in vrijwel elke zaal een feestje die altijd aansluit op de (wan)smaak van jouw NYE-squad. Zo draaien de dj’s in Ronda elk anderhalf uur de grootste hits uit een ander decennium: van de 10’s t/m de 90’s. In Pandora draaien Willie Wartaal, Mairo Nawaz, DRKNGHTS Collective en Adjuma de beste house, rave, disco en more terwijl je een etage lager in Pandora BAR vibed op 3 ijzersterke 030-dj’s. Op negenhoog brengt Tropicalismo de heat met mondiale boogie-tunes in de intieme Cloud Nine voor een subtropische kick-off van het nieuwe jaar. What else? Oh ja: in Park 6 vind je een twee-kanaals Silent Disco met hits die van hiphop naar house en van dancehall tot disco stuiteren en vind je de Park 6 resident-dj’s bij de lichtgevende dansvloer.

Zie ook