maandag 31 december 2018

NYE Festival

Start 2019 met de beste dj's en party's in (bijna) elk hoekje van ons pand

geweest
22:00
zaal open
06:00
verwachte eindtijd
leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
Ronda, Pandora, Cloud Nine, Park 6, Pandora BAR
maandag 31 december 2018

NYE Festival

Start 2019 met de beste dj's en party's in (bijna) elk hoekje van ons pand

geweest

Alle NYE kaartkopers hebben een mail ontvangen met belangrijke informatie over maandag a.s. Niet ontvangen? Lees de mail hier.

Whatever je van plan bent tijdens Oud & Nieuw, vergeet het. NYE Festival is ook dit jaar je beste optie om met gestrekt been 2019 in te vliegen en vult ons gehele gebouw met de beste feestjes, activiteiten, verrassingen en nog veel meer. Met als de klok 00:00 slaat een waanzinnig uitzicht op het vuurwerk boven Utrecht vanaf het panoramaplein op de zesde verdieping en een nacht vol shenanigans voor de boeg. 

Zo is Ronda dé spot voor de allround turn-up crew, want met de futuristische party-funk van De Likt (live), Vunzige Deuntjes, Pop-O-Matic (met of course DJ St. Paul) en Aiscream bouncen we van hot naar her zonder probleem. As always vormt Pandora het house- en credible dancewalhalla dankzij Utrechtse-smaakmaker Carista, killer-duo Detroit Swindle en Acid P303wer. Wie om vijf uur nog z'n benen niet voelt zeuren kan de NYE-night afsluiten met niemand minder dan de legendary Paul Elstak (90's / Freestyle set)! Op vijfhoog is het stil maar alles behalve boring bij de huge silent disco van RGB. Broeierige-grooves en vibes vind je in Cloud Nine, waar de crew van Mama Africa all-night long de beste Afrikaanse tunes draaien. Deze hittegolf op negenhoog zet zich alleen maar door wanneer Amartey zijn heerlijke AfroPop in een live-optreden inzet om de heupen van zelfs de stijfste hark gaande te krijgen. 

What else? Oh ja: de beste local-dj’s in Park 6 en Pandora’s foyer, arcade games, een champagne bar, secret area’s die je toch echt zelf moet gaan opsporen en nog veel meer! Goede voornemens stellen we even uit tot 2 januari.

LINE-UP

 • Ronda

  Vunzige Deuntjes
  De Likt (live)
  Pop-O-Matic met St. Paul
  Aiscream

 • Pandora

  Paul Elstak (90’s / Freestyle set)
  Carista
  Detroit Swindle
  Acid P303wer

 • Pandora Foyer

  Ajabu b2b Tala
  Nelson Kwame b2b Andre Knight
  A.V. b2b DJ Liang
  Anniek Volders

 • Cloud Nine

  Mama Africa
  Amartey (live)

 • Park 6

  Park 6:
  Menno de Meester
  Marco Muhring
  Jurrian de Klerk & Michiel Peeters
  DJ Prima

  RGB Silent Disco:
  Summerjams
  90’s Alternative
  House Classics
  Tutumba Reggaeton
  Female Hiphop
  Ameezing
  Top 2000 A Go Go
  Crying At The Discotheque

Zie ook