Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Goldband | Mula B | Jessy | Willem Feltzer
De Schuurman | Afra b2b Jeans | D-Fence
30 Something | Vunzige Deuntjes Soundsystem
Hits Different | Chamos | Jengi | Nala | Malou
Bottega | No Diggity | Gilles van Wees | Charlie Avalon
Twee-kanaals Silent Disco
en meer!

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
TivoliVredenburg

NYE - Goldband, Mula B, Silent Disco en meer!

Zes zalen aan acts, dj’s, feestjes en meer!

v.a. € 40,-

Bestel tickets

incl. servicekosten & garderobe

We mogen weer: oud en nieuw vier je eindelijk weer in TivoliVredenburg! Tijdens NYE Festival zwaaien we het jaar 2022 vaarwel en vullen we ons gehele pand met de beste feestjes, geweldige live acts, dj’s en meer. Natuurlijk met het traditionele klokslag 00:00 moment op Park 6, maar ook met een special guest in Ronda waar niemand dit jaar omheen kon: Goldband! Dit jaar hebben we de krachten gebundeld met Goldband om een ge-wel-dig programma samen te stellen, met onder meer Mula B, De Schuurman, Willem Feltzer, Afra b2b Jeans, D-Fence, Jessy en nog vele anderen. Ook kun je dansen op de vertrouwde feestjes van 30 Something, Hits Different, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Chamos, Nala en Jengi. Of ga los in de twee kanaals Silent Disco of op de dansvloer van Park 6. Voor elk wat wils dus! We hebben drie verschillende soorten tickets zodat iedereen NYE kan vieren op hun favoriete manier, check hieronder wat jouw game-plan wordt. Binnenkort worden de laatste namen bekend gemaakt.

Ticketinformatie

Dit kan je allemaal zien met je NYE GOLDBAND Ticket (€52,50):

Geldig vanaf 21:30 in Ronda en na 00:15 voor het gehele festival

Hoe sluit je het jaar 2022 beter af dan luidkeels meezingen met Goldband in Ronda? De avond begint met de door Goldband gecureerde acts Jessy (DJ-set) en Mula B. Een bomvol programma tot klokslag 00:00, waarna we de champagne ontkurken en direct doorgaan met het feest in alle zes zalen die je tot je beschikking hebt tijdens NYE. Met in Ronda: Hits Different, Vunzige Deuntjes, 30 Something en D-Fence als afsluiter. In Pandora kan je na 00:15 naar de door Goldband gekozen acts Willem Feltzer, De Schuurman en Afra b2b Jeans. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, Jengi en Nala. De line-up van de Silent Disco en de pleinen, maken we later bekend!

Dit kan je allemaal zien met je NYE PARK 6 Ticket (€42,50):

Geldig vanaf 22:00 in Park 6 en na 00:15 voor het gehele festival

Welkom op Park 6, waar we met z’n allen aftellen tot klokslag 00:00 en de champagne ontkurken! Vanaf 22:00 opent het plein en kan je meteen dansen op hiphop classics en hits die No Diggity voor je draait, kan je oliebollen eten en genieten van supervette visuals op onze muren. We tellen af tot middernacht, en daarna zal het feest in alle zes zalen doorgaan! Je hebt heel wat moois tot je beschikking met deze ticket. Met in Ronda: Hits Different, Vunzige Deuntjes, 30 Something en D-Fence als afsluiter. In Pandora na 00:15 kan je naar de door Goldband gekozen acts Willem Feltzer, De Schuurman en Afra b2b Jeans. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, Jengi en Nala. De line-up van de Silent Disco en de pleinen, maken we later bekend!

Dit kan je allemaal zien met je NYE 2023 Ticket (€40,-):

Geldig vanaf 00:30 voor het gehele festival

Met dit ticket heb je alle zalen tot je beschikking vanaf 00:30! Alle zalen zijn open en verwelkomen jou en je vrienden voor een onvergetelijke NYE avond. Iedereen is vrij om te gaan waar die wil. Tot diep in de nacht vind je in vrijwel elke zaal een feestje die altijd aansluit op de (wan)smaak van jouw NYE-squad. Met in Ronda: Hits Different, Vunzige Deuntjes, 30 Something en D-Fence als afsluiter. In Pandora staan de door Goldband gekozen acts Willem Feltzer, De Schuurman en Afra b2b Jeans. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, Jengi en Nala. De line-up van de Silent Disco en de pleinen, maken we later bekend!

 
Entree kan met alle tickets tot 04:00 ’s nachts.

Zie ook

Tweede Kerstfeest Festival

All you want for Christmas en alles Wat Jij Wil! 

Prins S. en De Geit

Hyperdansbare en vet vrolijke mix van rap, electropop en genialiteit