donderdag 26 maart 2020

Nuria Rial & Accademia del Piacere

afgelast
18:30
zaal open
19:15
inleiding
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Muziek van o.a. Durón en Bononcini

programma

Accademia del Piacere o.l.v. Fahmi Alqhai viola da gamba
Nuria Rial sopraan
Rodney Prada, Johanna Rose viola da gamba
Rami Alqhai violone
Miguel Rincón barokgitaar en aartsluit

locatie
donderdag 26 maart 2020

Nuria Rial & Accademia del Piacere

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen in maart op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Nuria Rial is een van de grote sterren van de oude muziek. Met de Accademia del Piacere duikt de Spaanse sopraan in het flamboyante barokrepertoire uit haar thuisland. Inventief, dramatisch en gedurfd: dat is het minste wat je kunt zeggen over de muziek van Sebastián Durón, die met schitterende religieuze composities en theatrale en swingende zarzuela’s de lieveling werd van het Madrileense hof. Accademia del Piacere wordt geroemd om zijn levendige uitvoeringen, waarbij ook de entourage en de emotie op het podium de theatrale sfeer van weleer oproepen.

Voorafgaand aan het concert is er om 19.15 uur een inleiding door Jan Nuchelmans.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!