donderdag 23 november 2017

Nulpunt: muziek en makers duiken in het diepe

geweest
18:30
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

STEP
Synth Niklas

locatie
De Pit
donderdag 23 november 2017

Nulpunt: muziek en makers duiken in het diepe

geweest

Deze editie slaan de elektronische muziek en de visual arts de handen ineen in alweer de 7e editie van Nulpunt. 

Nulpunt is een evenement waarbij jonge muzikale makers een samenwerking aangaan met kunstenaars van verschillende disciplines.

Op 23 November zullen STEP en Synth Niklas je onderdompelen in synth sounds, beeldprojecties en effecten met hun audiovisuele performances.

STEP, een collaboratie tussen designers en musici, zal de toeschouwer meenemen in een avontuur van negatieve radicalisatie naar de zoektocht van eigen geluk. In deze audiovisuele performance steken zij hun kenmerkende schaduwspel in een nieuw jasje en stellen zij wederom een maatschappelijk thema aan de kaak die het publiek tot denken aanzet.

Synth Niklas is een elektronisch band waarbij alleen de drums akoestisch bespeeld worden. Je perspectief op klank, vorm en verwachting zullen tijdens het ervaren van deze performance op losse schroeven komen te staan. Samen met de visuals nemen ze je mee in een abstracte trip waarin de combinatie beeld en geluid je naar een andere dimensie zullen brengen.

Verwacht een unieke avond waarbij de performers de grenzen opzoeken tussen het podium en het publiek in de onalledaagse concertzaal ‘ The Pit’.

Mits er nog kaarten over zijn kunnen er tevens kaarten aan de deur worden verkocht voor 13,- per stuk.